Beleef het toppunt van plezier in onze magnifieke kamers

Een nacht van luxe, passie en plezier in onze stijlvolle kamers in Maaseik? Van kamers met spiegels, tot luxueuze vertrekken in exotische stijl of de meest romantische kamers ooit. Het kan allemaal bij Nightclub Fra Mauro.

Kamers op maat van uw stoutste dromen

Onze kamers kunnen gereserveerd worden per 2 uur, maar zijn vanzelfsprekend ook voor langere tijd te reserveren indien gewenst. Een combinatie van een lekker drankje in onze champagnebar, een gezellige babbel en daarna een relaxerend en onvergetelijk moment in één van onze kamers is bij ons de meest gekozen combinatie. Had u iets anders in gedachten? We staan altijd open voor uw suggesties.

Verleiding en verwenning

Onze klassevolle meisjes brengen u ongetwijfeld naar hogere sferen. Afhankelijk van uw eigen keuze beschikken wij over diverse kamers met elk hun eigen inrichting en unieke kwaliteiten. Zo zijn er kamers waar spiegels aanwezig zijn en beschikken andere over een bijzondere muurafbeelding van een exotisch strand. Voor zij die het liever romantisch houden, hebben we ook een kamer met een betoverend hemelbed ter beschikking. De kamers van uw wens kunnen gedeeld worden met onze dames of met uw eigen gezelschap, of een combinatie van beiden. Nood aan een avondje sensationeel plezier in regio Maaseik of Hasselt? Wij verwelkomen u graag in onze nightclub.