Genieten in onze jacuzzi en sauna

Samen met uw eigen gezelschap of met onze meisjes een fantastische avond beleven? Nightclub Fra Mauro zorgt voor een topavond en stomend genot in onze jacuzzi of sauna in Maaseik.

Maximaal relaxen

Vergeet al uw zorgen in één oogwenk en geniet van uw moment in onze nightclub. Met een lekker drankje in de hand komt u helemaal tot rust in onze jacuzzi of sauna, indien gewenst samen met onze gezelschapsdames. In een zeer intieme en klasvolle en uiterst hygiënische omgeving kunt u helemaal ontspannen en alle drukte van de wereld achter u laten.

Intieme sfeer

Bij Nightclub Fra Mauro verloopt alles in een heel intieme sfeer, hetzij met onze dames of met uw eigen partner(s). Zo kunnen koppels bij ons terecht om in een exclusieve stijl hun eigen privacymomenten te beleven, al dan niet gecombineerd met het gezelschap van onze eigen meisjes.

Subliem vermaak

Geniet van onze bubbels in de jacuzzi of in uw glas aan onze champagnebar of combineer beide. En voor zij die het graag wat heter willen, kunt u de stress van u af laten stomen in onze sauna al dan niet in gezelschap. Stap binnen in de wereld van Fra Mauro waar alles kan en niets moet, en breng vandaag nog een bezoekje aan onze club in Maaseik. Bespreekt u graag even uw wensen met ons? Of wilt u bijkomende informatie over de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op met ons.